Első randis témák

Haj rendben, smink oké, ruha kiválasztva… De biztos mindenre felkészültél?
Mindannyian ismerjük azt az ideges, de közben izgalmas érzést, amelyet egy első randira való készülődés jelent. Reménykedünk abban, hogy minden jól alakul!

1,Mikor kicsi voltál mi akartál lenni?

Életetek gyermekkori élményeinek megosztása olyan intim dolog, ami nagyon közel hozhat titeket egymáshoz. A régi szép emlékek és a gondtalan gyermekkor felidézése nemcsak kellemes érzést idéz elő bennetek, ezáltal megosztotok egymással egy kis lélekdarabot megismertek egy olyan részt a másikból, amit csak kevesen ismernek.

2, Mit olvastál utoljára?

Persze nem kell, hogy a srác egy agytröszt legyen, de azért valljuk be, sokat elárul valakiről a könyvekhez való hozzáállása. Ha az a válasz erre, hogy inkább enné meg a saját fejét, minthogy könyvet vegyen a kezébe, akkor itt az idő bevetni a „ meg kell etetnem a macskám” című mentőövet és lelécelni.

6a0168e53be7ff970c019aff35fcde970d-640wi

3, Huh, ma nagyon fárasztó napom volt a melóban… De a zenélés/ jógázás/stb… teljesen ki tud kapcsolni és feltölt energiával…

Jó téma, hiszen kitárgyalhatjátok a munkátokat, és a hobbitokat is egyben. Napjaitok nagy része ezzel telik, így biztos tudtok mit mesélni a másiknak. Arra vigyázz, hogy a munkáddal kapcsolatban ( és úgy általában) ne panaszkodj túl sokat, mert ellenszenvet válthatsz ki ezzel a másik félből.

4, Nagyon jóban vagyunk a tesómmal, ő a legjobb barátom…

Ezzel a mondattal is nagyot tarolhatsz, hiszen kimeríthetetlen a család és a barátok „témakör”. Ráadásul jó pont lehet a srácnál, ha kérdezel a haverjairól, így azt mutatod, hogy szívesen megismernéd őket, ami nagy pirospontot jelenthet a kiszemeltednél.

Szólj hozzá!

Read previous post:
Veszélyek a hormonális fogamzásgátló szedésénél

Sokszor hallhattuk már a fogamzásgátló tabletták káros hatásairól. Az Európai Gyógyszerügynökség kutatásából kiderül, ezek a készítmények nagyban befolyásolhatják a vérrög...

Close