Ételek, amitől pillanatok alatt tele lesztek!

Tudom rossz tanács, de vannak olyan ételek, amivel nagyon sokáig úgy érezhetitek, hogy egy falat se megy le a torkotokon. Lássuk, mik is ezek!

Leves minden mennyiségben

Rengeteg kutatás bebizonyította már, hogy aki levest eszik, az bizony már nem biztos, hogy kér desszertet. Ha kiegészítitek az ebédeteket levessel, egészen biztosan csak 6-7 fele fogjátok a vacsit megkívánni. A krémes, tejfölös levesek helyett válasszátok inkább a szimpla, zöldségleveseket, de egy májgombócleves is nagyon laktató tud lenni!

SweetLemonMag-SummerFruitMojitosLimeandMint-640x426

Keserű ízek kedvelői

Legyen szó akár az ecetről, akár a citromról, mindkettő tökéletesen eltelít. Ha a két összetevőt kombináljátok, és mondjuk, ezzel öntitek le a salátátokat, vagy éppen a halat (például lazacot, mert az is rendkívül telítő) citromos-ecetes szósszal kínáljátok, a telítettség szinte azonnal úrrá lesz rajtatok. Sőt, ha limonádét isztok ebéd vagy vacsora előtt, sokkal kisebb adagtól is jól laktok majd. Egy próbát megér!

Tökéletes tojások

A proteinben gazdag tojásokról nem régiben kimutatták, hogy akár 36 óráig tudja kontrollálni az éhségérzetet. Persze, azért nem kell ilyen sokáig kibírni azt, hogy ne egyetek, de vacsorának tökéletes fogásnak bizonyul a tojás. Vegyítsétek spenóttal, babbal, gombával, vagy egy kis sonkával a megfelelő hatás érdekében.

447198172_640

Mentatea, zöldtea

A teák nagyon jó vízhajtók, és nagyon jól telítenek is, akár étkezés előtt, akár étkezés után fogyasztjátok őket. Ha naponta minimum 2 liter teát megisztok (vagy 1 liter teát és 1 liter vizet), akkor megfelelő táplálkozás mellett több kilót is le tudtok adni. Mindkét teafajtával meg tudjátok előzni a nassolást, ráadásul mindkettő nagyon egészséges!

Étrend-kiegészítő mizéria

Sokan életmód-változtatás helyett a fogyókúrás készítményekben, étrend-kiegészítőkben látják a kiutat a testtömeggel kapcsolatos problémáikból. Döntés előtt nem árt informálódni a...