Fogadjátok el önmagatokat

Az önelfogadásról és önszeretetről szóló történeteket várnak idén a Terézanyu pályázatra április 6-ig.

A 18 év feletti nőktől a Szeresd Önmagadat jobban, mint felebarátodat! felhívásra olyan történeteket várnak a pályázat kiírói, amelyek a nők saját boldogságukért tett fontos lépéseit, döntéseit és az önszeretet elsajátítható képességének fontosságát tükrözik – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

“Pályázatunk története akár egy nő ébredésének, eszmélésének fejlődéstörténete is lehetne egyben” – idézte a közlemény Rácz Zsuzsa író szavait. Mint írják, a kezdetektől mostanáig – a női önfeladás-történetektől indulva, a párhuzamos női szerepeken át az anya-lánya kapcsolat színének és fonákjának kérdéséig – az elmúlt években több mint 1500 írás született több száz nő tollából.

A 13 és 25 év közötti fiatalok a Miből tudod, hogy bejössz egy srácnak? témában fogalmazhatják meg személyes tapasztalataikat. A legfeljebb 5000 karakteres, egyes szám első személyben írt munkákat a www.terezanyu.hu honlapon keresztül tölthetik fel a pályázók április 6. éjfélig.

love-heart-web-640x320 heart-640

A 2010-ben indult Terézanyu pályázat célja a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelése. A kezdeményezés középpontjába minden évben egy tabutéma kerül, arra ösztönözve a résztvevőket, hogy őszintén és kendőzetlenül írjanak tapasztalataikról, érzéseikről, ezzel is támogatva a témáról való párbeszéd elindulását.

Az idén ötéves Terézanyu pályázat zsűrijét Rácz Zsuzsa, Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs igazgatója, Dobó Kata színésznő, Seres Andrea nyíregyházi szülész-nőgyógyász, D. Tóth Kriszta újságíró és Pásztor Anna énekesnő alkotja.

Forrás:MTI

Facebook:

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Skip to content
Read previous post:
Megéri a léböjtkúra?

Egyszerű pénzszerző trükk a méregtelenítő kúrák nagy része – véli Zacher Gábor toxikológus. Gajdos Gábor természetgyógyász árnyaltabban látja a helyzetet....

Close