Hallottatok már az asztékzsályáról?

Hallottatok már az asztékzsályáról? Nagyon jótékony hatással bír, és rendkívül egészséges!

A Chia mag vagy más néven aztékzsálya mag, nagyon fontos forrása a többszörösen telítetlen zsírsavaknak. Ezen kívül gazdagon található benne természetes rost, fehérje és ásványi anyag, mint például kálcium és magnézium. A Chia magból készült olaj sok-sok jótékony hatása mellett tele van omega-3 zsírsavval, ami hihetetlenül jót tesz a bőrnek, fiatalon és feszesen tartja, hidratálja és selymessé teszi.

IMG_5260-640x427

Növeli a védekező képességét, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal látja el szervezetünket.

Talán éppen emiatt a Chia mag most rendkívül népszerű! Az olaj jótékony hatását hirdeti Miranda Kerr és Gwyneth Paltrow is!
Érdekes tudnivaló, hogy a Chia mag a természetben gluténmentes formában található, így diétába is remekül beilleszthető!

Kipróbáltok egy Chai magos receptet? Ha igen, akkor irány a gasztro részleg!

Vajkaramella házilag

A boci karamella sokak kedvence volt, és végre most itt egy hasonlóan finom recept a karamella kedvelőinek! Hozzávalók (1 adaghoz...