Jagger dédnagypapa lett

Kislánya született Mick Jagger unokájának, a 21 éves Assisinek. A Rolling Stones hetvenesztendős frontemberének ő az első dédunokája – értesült a Hello! magazin.

Jaggernek hét gyermeke és öt unokája van. Assisi a zenész 42 éves Jade lányának gyermeke. A Cornwallban élő Assisinek a kislány az elsőszülöttje, akinek apja a 25 éves Alex Key. Jade egyébként maga is gyermekáldás elé néz, júniusra várja a kisfiút.

mick_jagger_lbusacca_130211_109065293_640

Jagger márciusban vesztette el élettársát, L’Wren Scott divattervezőt, aki öngyilkos lett New York-i otthonában. A Rollig Stones a gyászeset miatt elhalasztotta ausztrál és új-zélandi turnéját, május 26-tól azonban folytatják a 14 On Fire elnevezésű koncertsorozatot. Elsőként Oslóban lépnek fel, további koncertek után pedig június 16-án a bécsi Ernst-Happel stadionban állnak a közönség elé.

MTI

Jobb a katonák egészségügyi állapota

Míg 2003-ban a katonák harmada, tavaly már csak mintegy 2 százaléka nem felelt meg az éves fizikai állapotfelmérésen. Bár tíz...