Jógával a tökéletes együttlétért

Aki rendszeresen edzi testét, annak a szexuális élete is jobb, ez tény. A testmozgás formálja az alakot és növeli az önbizalmat.

Aki elfogadja, és szereti testét, az nem szégyenkezik, amikor meztelenre vetkőzik, jobban elhiszi, hogy vonzó a férfi számára. Így aztán bátrabban adja át magát a testi örömöknek.
Amerikai kutatók most tudományosan is bizonyították. Felméréseket végeztek, melyek eredménye rámutatott, hogy az edzés intenzitása és a szexuális vonzerő között igenis van kapcsolat.
A naponta tornázó nők nagy többsége arról számolt be, hogy mióta rendszeresen edz, vonzóbbnak tartja magát, és az ágyban is jobban teljesít.

DFHG_162_013_HotYoga.640X480.SMC

Tökéletes napi mozgásforma lehet a jóga. Egészen pontosan, ami igazán a hasznodra válhat az a jógalégzés. A jógalégzés egy különleges mellkasi légzés, melynek segítségével jobban tudsz koncentrálni, saját magadra.

A kutatások szerint az agy aktivitása a mély jógalégzések során növekszik, amitől békésnek, boldognak érezzük magunkat. Ez a fajta nyugodtság pedig különösen jól jön, ha kettesben maradsz kedveseddel.

Érdemes kipróbálni!

 

Facebook:

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Skip to content
Read previous post:
Itt ajánlhatod fel adód 1%-át a Jenei Tibor Alapítványnak!

Jenei Tibor Alapítvány misszió a művészetre nevelés útján Adószám: 18701634-1-43 Székhely: 1113 Budapest, Bartók Béla út 116. Nyilvántartási szám: 13-01-0002450 (AM-2450 /...

Close