Meddig van nyitva a nők ablaka?

Nem, most nem lakberendezős cikk következik, így akik arra számítottak, már itt hagyják is abba az olvasást. Viszont, aki egy kis női-férfi elemzésre vágyik, az tartson velünk.

Egy nő nem képes várni sokáig a nagy Ő-re. Mindegyikünk azt várja, hogy a 20-as éveiben megtalálja a férfit, akihez hozzámegy, akinek gyerekeket szül, akit az élete végéig szeret. Fontos ez nekik, hiszen a 30. szülinapjuk után olyanok lesznek, mintha fokozatosan, lassan elkezdenék bezárni azt a bizonyos ablakot, amit a 20-as éveik során tárva-nyitva hagynak, sőt gyakran még pitét is tesznek ki, hogy a férfiakat odacsalogassák.

procrastinating-640x300

Miért van ez? Miért gondolják azt a nők, hogy 30 után már nincs boldogság, már nincs olyan férfi, aki újat tudna mutatni és meg tudná őket hódítani, és 30 után már igazán gyereket se akarnak szülni. Van egy kis biológia óránk, ami folyamatosan ketyeg. Ezt a ketyegést pedig állandóan hallják a fejükben, és a biológiának nem lehet parancsolni. Folyamatosan keresik a pasikat, a megfelelő férj alapanyagokat, de a mostani helyzetben egyre inkább elkeserednek, mert amit a Facebook és a Twitter eléjük tol, az nem mindig jön be nekik.

A minden pasi ugyanolyan már nem egy nő száját hagyta el, és a válasz, hogy nem kéne mindet felpróbálni meg rengeteg pasi szájából hangzott el. Vajon mi az igazság? Tudjátok, mi nők, nagyon sok mindenre vágyunk egyszerre. Elégedetlenek vagyunk, ha valami hiányzik a tökéletes pasiból, nem tudunk vele mit kezdeni, ha nincs meg benne, akkor jöhet a következő alany. Mondhatja bárki, hogy ez a könnyűvérűség jele, na meg a prostituált szó erősebbik verziójával is illethetnek minket, de a pasik ugyanezt csinálják, csak őket ez büszkeséggel tölti el, és a többi hímneműt is.

woman-72111_640

A nőkkel ellentétben a pasik pont a 30. életévük után törnek a csúcsra, ekkor érzik úgy, hogy erejük teljében vannak, és ez egészen kitart a 60. szülinapjukig. Számukra kihívás az egész élet 30 felett, és ilyenkor válnak igazi férfivá. Nem csoda, hogy a nők többsége a 30-as, 40-es pasikért van oda.

Megoldás? Tanulság? Mindenki keresgéljen és senki se keseredjen el közületek csajok, ha a pasi csak 32 évesen toppan az életetekbe. Manapság már nem ciki későn szülni, és inkább egy jó kapcsolatotok legyen, mint több, amit megbántok.

Gőzöljétek ki a fáradtságot magatokból!

Te is mindent megtennél azért, hogy egyszerű, kényelmes módon csodás formába hozd magad? Nincs is erre jobb megoldás, mint egy...