Beszámoló az Efop-5.2.2-17-2017-00087 Transznacionális együttműködések a Jenei Tibor Misszió a művészetre nevelésre c. projektről

Összegzés az Efop-5.2.2-17-2017-00087 Transznacionális együttműködések a Jenei Tibor Misszió a művészetre nevelésre c. projektről

írta: Faragó Zoltán elnök – Szabó Dénes Egyesület, Tóthfalu/Vajdaság

A program során elsősorban a partnerek által kipróbált és alkalmazott jó gyakorlatok megismerése volt számunkra nagyon hasznos, amit mi is a munkánk során be tudunk ültetni a gyakorlatba. Különösen, hogy  településünkön, Tótfaluban Utasi Jenő atya irányításával egy bentlakásos gyermekotthont kívánunk megvalósítani, ahol az itt felkarolt gyermekek nevelésében  a találkozók során bemutatott és kidolgozott szakmai koncepciók nagy segítségünkre lehetnek. A műhelymunkák és az alapítvány által itt megrendezett tanulmányi úton elhangzottak is olyan témaköröket érintettek és kerültek megvitatásra, amelyeket az egyesületünkkel szorosan együttműködő Nyers István Futball  Akadémia szakemberei hasznosítani tudnak.  E mellett új partneri kapcsolatokat építettünk ki erdélyi, kárpátaljai és magyarországi szervezetekkel, akikkel a munkánk, projektjeink során kiváló együttműködést tudunk megvalósítani, sőt segíteni tudjuk egymás munkáit. Mivel mi az ifjúság, kultúra, turizmus, illetve szociális téren fejtünk ki tevékenységet, így a program során megismert szervezetek teljesen beillenek úgy a mi területünkbe, mint mi az övékébe.

A programban való részvételt illetve a lehetőséget nagyon köszönjük!

Tóthfalu, 2020. február 04.

Citromos kényeztetés

A citrom az egyik legnagyszerűbb gyümölcs, hogyha regenerálódásról van szó. A magas C-vitamin tartalma miatt máris csavarjuk a teába, a...