Pálmaszirup méregtelenítő kúra

Méregtelenítésen gondolkodtok? Próbáljátok ki a pálmafa szirupot, ami tele van energiával!

A pálmafa szirup!

Egy szirup ami nem csak finom, de egészséges is, segítségével megszabadíthatjuk a szervezetet a káros méreganyagoktól!

A trópusi vidékeken több száz különböző pálmafaj van. Ezek között van három, amely különösen hasznos az emberek számára: a kókusz-, az olaj-, és a cukorpálma.

A pálmafa szirupot a helyi lakosság különlegességnek tartja és finomabb íze miatt jobban kedveli a fehér cukornál. Vizsgálatok azt mutatják, hogy a pálmacukor roppant gazdag ásványi anyagokban. Ezek a különleges összetevők még csak most kezdenek, mint egészséges cukorhelyettesítők, elterjedni a köztudatban. Legnagyobb előnyük, hogy alacsonyabb glikémiás indexszel rendelkeznek, és a vércukorszintet sem emelik meg annyira.

640xNx4404443713_af1af58731_z.jpg.pagespeed.ic.Jw4pvuJPTG

Kifejezetten kedvező tulajdonságai miatt a pálmafa szirup tökéletes alapja lehet méregtelenítő kúráknak. Előnye, hogy könnyen lebontható gyümölcscukrokat tartalmaz, épp ezért táplál a folyamat teljes hossza alatt. Mindez azért fontos, mert amennyiben méregtelenítés során hanyagoljuk a szilárd táplálékot, ez a különleges összetevő segít biztosítani a megfelelő energiát. A pálmafa szirup így a méregtelenítés során folyékony táplálékként szolgál a szervezetnek, nem éhezünk, szervezetünk a létfontosságú ásványi anyagokat is megkapja.

Hallottatok már az asztékzsályáról?

Hallottatok már az asztékzsályáról? Nagyon jótékony hatással bír, és rendkívül egészséges! A Chia mag vagy más néven aztékzsálya mag, nagyon...