Rázzátok magatokat formába!

Most, hogy kilábaltunk végre a télből, sőt már majdnem a bikini szezon is a nyakunkon van, egyre égetőbbé válik, hogy formába hozzuk magunkat.

Nem visz rá a lélek, hogy otthon lelkiismeretesen végig tornázd a fitnesz DVD-det, ami ráadásul a sokadik alkalom után, valljuk be, rendkívül monoton? Unod, hogy egymagad kell, hogy megküzdj a gyakorlatokkal és nincs társaságod, aki ösztönzőleg hatna rád? Most véget vethetsz a tespedésnek. Összegyűjtöttük neked a legnépszerűbb és legélvezetesebb mozgásformákat, amelyek között biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Vigyázz, kész, rajt, alakformálásra fel!

Zumba
Ha imádsz táncolni, ez a te sportod. A latin-amerikai ritmusok felpörgetnek, miközben az aerobik és tánclépések ötvözete hatékonyan átmozgatja minden porcikádat. Annyira magával ragad majd a zene és a jó hangulat, hogy észre sem veszed mennyire elfáradtál a végére.

18613013_640
Kangoo
Már jó néhány éve annak, hogy hazánkban is berobbant a Kangoo-láz, ezért, ha eddig még nem próbáltad ki, feltétlenül pótold. A jópofa lábbeliben még a hagyományos gyakorlatok is sokkal szórakoztatóbbak, ráadásul ezek segítségével, jóval több kalóriát égethetünk el, mint egy egyszerű sportcipőben.

Aqua fitness
Képzelj el egy edzést, melyet nem a fülledt tornateremben kell végig kínlódni, hanem egy medencében ”pancsolhatunk” és még fogyunk is! Tudom, hihetetlen, de tényleg létezik. Az aqua fitness ráadásul mindenkinek ajánlott és az ízületeket sem terheli.

434178461_640
Bikram jóga
Azoknak, akik a nulláról kezdik a mozgást, a Bikram-jóga tökéletes választás lehet. Itt nem kell végig ugrálnod az edzésidőt, mégis minden izmodat átmozgatja, javítja a testtartást és még egy sor egészségügyi problémára megoldást nyújthat, amellett, hogy a lelkedet is egyensúlyba hozza. A slusszpoén pedig, hogy mindezt 40 fokos melegben teheted meg.

Spinning
Készen állsz a kihívásra? Habár egy spinning edzés elég kemény tud lenni, a csoportos tekerésnek mégis számtalan előnye van. Javítja a kondíciót és formás hátsót illetve lábakat eredményez, anélkül, hogy megvastagodnának az izmaid. Egy óra alatt 900 kalóriát égethetsz el vele, ami önmagáért beszél.

Pálmaszirup méregtelenítő kúra

Méregtelenítésen gondolkodtok? Próbáljátok ki a pálmafa szirupot, ami tele van energiával! A pálmafa szirup! Egy szirup ami nem csak finom,...