Richard Gere, a meditáló szívtipró

A 64 éves Richard Gere az elmúlt évtizedben szinte semmit nem változott. Mi lehet a titka? Minek köszönheti, hogy ennyi idősen is megdobogtatja a női szíveket? Saját bevallása szerint mindent a meditációnak köszönhet!

Richard Gere számtalan olyan figurát alakított az évek során, ahol nem csak az számított, hogyan játszik, hanem az is, hogyan néz ki. Sok általa alakított karakter egyik meghatározó jellemvonása volt, hogy élt a külseje adta lehetőségekkel.

Jó fizikumát valószínűleg annak is köszönheti, hogy kamaszkorában aktívan sportolt, tornász volt. Ennek okán ösztöndíjat nyert, amivel bejutott a Massachusettsi Egyetem filozófia szakára. Bár az egyetemet nem fejezte be, a választott szakirány nagy hatással volt éltére. Richard Gere több mint 20 éve buddhista, a dalai lámával is több ízben találkozott már. Ennek köszönhetően a tibetiek lelkes szószólója!

arbitragedvd640

Richard Gere a meditáció elkötelezett híve. Saját bevallása szerint minden nap meditál, hogy megfelelő szinten tartsa mentális egészségét. „A meditáció segít, hogy minden nap motivált legyek!” – nyilatkozta korábban a USA Today-nek – „Célom, hogy boldogabb legyek!”

A meditáció áldásos hatással van közérzetünkre. Oldja a stresszt, segít legyőzni a fájdalmat, csökkenti a magas vérnyomást.

Megszakítás
Beszámoló az Efop-5.2.2-17-2017-00087 Transznacionális együttműködések a Jenei Tibor Misszió a művészetre nevelésre c. projektről

Összegzés az Efop-5.2.2-17-2017-00087 Transznacionális együttműködések a Jenei Tibor Misszió a művészetre nevelésre c. projektről   Szervezet neve: Szent Ferenc Alapítvány Székhely:...