A Rippel fivérek megérkeztek Kínába

Rippel Ferenc és Rippel Viktor hosszú és fárasztó utazás után érkezett meg Wuanba, Kínába. Nem kikapcsolódni mentek a testvérek, hanem egy versenyen mérik össze az erejüket több mint 18 ország akrobatájával.

A The Eleventh Wuhan Optics Valley International Acrobatic Art Festival of China a világ egyik legnagyobb akrobatika versenye. A Rippel fivérek 18 ország legjobb akrobatájával versenyeznek. ” A próbák már elkezdődtek, és örömmel tapasztaljuk, hogy a közönség nagyon szereti a produkciónkat” – írták ki a Facebook oldalukra.

A Rippel fivérek számára igazán megtisztelő lenne, ha Kínában is hasonló sikereket érnének el, mint a Spain Got Talentben, ahol ők állhattak a dobogó legmagasabb fokára.

10173732_749622311739560_518194024557194259_n

Sajnos a feszített tempó és a rengeteg próba miatt egyelőre nem volt idejük körbenézni a több 10 millió lakosú városban, azonban mindketten remélik, hogy lesz egy nap, amikor kicsit kiszakadhatnak az akrobaták világából, és megcsodálhatják a kínai életet.

Ráthgéber Réka

Készült a Jenei Tibor Közhasznú Alapítvány támogatásával.

Kísérleti ebolagyógyszer Kínából

Több ezer adag kísérleti státusban lévő ebolagyógyszert küldött Afrikába a szert kifejlesztő kínai cég, amelynek reményei szerint a gyógyszer a...